cdm-logo2.png

CDM a fost constituit ca fundație în 1995. Fondatorii săi sunt: Ambasada Marii Britanii la București, Banca Transilvania, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Cluj, Consiliul Județean Cluj, Leumi Bank, Universitatea Babeș – Bolyai și Universitatea Tehnică.

Din 1997, CDM este afiliat la Roffey Park Management Institute, una din cele mai prestigioase instituţii de management din Europa, cu experiență în transformarea organizațiilor de peste 60 de ani.

CDM a oferit programe de consultanță și training în Romania pentru clienți cum sunt Automobile Dacia – Grup Renault, Banca Transilvania, BRD Societe Generale, Lafarge Group, Nokia, Petrom sau în alte țări din Europa (Cehia, Germania, Slovenia, Polonia, Ungaria) pentru clienți ca Allied Domecq, Alladin Software, PriceWaterhouseCoopers sau chiar în Asia – American Peace Corps.

CDM este operator de date cu caracter personal înregistrat în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu nr 17229. CDM este acreditat pentru a presta, în condițiile legii, servicii de informare și consiliere profesională și servicii de mediere a muncii pe piața internă, cu Seria C numărul 001057.


Găsiţi mai multe informaţii despre CDM pe www.cdm.ro